“Suami aku kerap balik lambat siap half day pada hari sabtu, bila aku cek telefon dia terduduk aku baca mesej”

Perkenalan yang singkat bersama suami. Rasanya baru beberapa hari kenal, suami dah ajak kahwin.

Tapi bukan lah masa tu jugak kahwin. Huhu. Kami berkahwin waktu PKP. Jadinya takde apa yang best pun masa tu. Cuma yelah dah kahwin.

Awalnya kami satu tempat kerja. Rezeki kahwin, aku di naikkan pangkat. Jadinya aku bekerja under company lain.

Awal perkahwinan, alhamdulillah rezeki mencurah2. Selalu dapat pergi holiday, kerap balik kg, makan pun takde nak catu catu.

Waktu tu kami suami isteri duduk rumah mak aku. Jadinya banyak lah juga jimat kat situ.

“Suami aku kerap balik lambat siap half day pada hari sabtu, bila aku cek telefon dia terduduk aku baca mesej”

Baca Artikel Penuh