Ini 6 hartanah paling mahal di KL, nombor tiga paling tak sangka

Ini 6 hartanah paling mahal di KL, nombor tiga paling tak sangka

RAMLI JAILANI- 07/12/2022

Ini 6 hartanah paling mahal di KL, nombor tiga paling tak sangka. Berdasarkan hasil penyelidikan ... Read More

Jawatan kosong di Pertubuhan Peladang Kebangsaan, mohon sekarang

Jawatan kosong di Pertubuhan Peladang Kebangsaan, mohon sekarang

SITI NUR DIANA- 07/12/2022

Jawatan kosong di Pertubuhan Peladang Kebangsaan, mohon sekarang. Makluman terkini ... Read More

Keadaan Enot sekarang selepas dikejarkan ke hospital buat ramai risau

Keadaan Enot sekarang selepas dikejarkan ke hospital buat ramai risau

KHAIRUL DANIAL- 07/12/2022

Keadaan Enot sekarang selepas dikejarkan ke hospital buat ramai risau. ... Read More

Ismail Sabri beri sokongan kepada Anwar jadi PM

Ismail Sabri beri sokongan kepada Anwar jadi PM

GHAZALI OTHMAN- 07/12/2022

Ismail Sabri beri sokongan kepada Anwar jadi PM. Perdana Menteri, ... Read More

Ketua Setiausaha Perbendaharaan 'hilang' semasa Anwar masuk MOF

Ketua Setiausaha Perbendaharaan ‘hilang’ semasa Anwar masuk MOF

KHAIRUL DANIAL- 07/12/2022

Ketua Setiausaha Perbendaharaan 'hilang' semasa Anwar masuk MOF. Status Ketua Setiausaha Perbendaharaan (KSP) Datuk Seri ... Read More

Pemuda buat 'content' campak tunai RM1,000 di shopping mall

Pemuda buat ‘content’ campak tunai RM1,000 di shopping mall

AHMAD FAIZAL DIN- 07/12/2022

Pemuda buat 'content' campak tunai RM1,000 di shopping mall. MACAM orang kaya! Begitulah lagak seorang ... Read More

Siti Saleha temui cinta baru selepas 10 bulan bercerai

Siti Saleha temui cinta baru selepas 10 bulan bercerai

RAMLI JAILANI- 06/12/2022

Siti Saleha temui cinta baru selepas 10 bulan bercerai. TINDAKAN Siti Saleha berkongsi foto bersama ... Read More

Persembahan pertama Zamani selepas operate tulang belakang buat peminat menangis

Persembahan pertama Zamani selepas operate tulang belakang buat peminat menangis

GHAZALI OTHMAN- 06/12/2022

Persembahan pertama Zamani selepas operate tulang belakang buat peminat menangis. SELEPAS hampir sebulan menjalani pembedahan ... Read More

Aksi Anwar curi masa bersenam dengan jiran jadi perhatian

Aksi Anwar curi masa bersenam dengan jiran jadi perhatian

NUR KHADIJAH HUMAIRA- 06/12/2022

Aksi Anwar curi masa bersenam dengan jiran jadi perhatian. Semenjak dilantik sebagai Perdana Menteri Malaysia ... Read More

Baby Shima kena kacau dengan ustaz lagi, kali ini mesej minta coli pulak

Baby Shima kena kacau dengan ustaz lagi, kali ini mesej minta coli pulak

MUBARAK AL AMIN- 06/12/2022

Baby Shima kena kacau dengan ustaz lagi, kali ini mesej minta coli pulak. Baby Shima ... Read More

Rupanya ini sebab Zafrul terpaksa 'ponteng' mesyuarat kabinet pertama dengan PM

Rupanya ini sebab Zafrul terpaksa ‘ponteng’ mesyuarat kabinet pertama dengan PM

KHAIRUL DANIAL- 06/12/2022

Rupanya ini sebab Zafrul terpaksa 'ponteng' mesyuarat kabinet pertama dengan PM. Kecoh baru-baru ini apabila ... Read More

Loke mula tugas menteri dengan naik LRT, 'berlakon' jadi orang awam

Loke mula tugas menteri dengan naik LRT, ‘berlakon’ jadi orang awam

FATIMAH ZAHRA- 06/12/2022

Loke mula tugas menteri dengan naik LRT, 'berlakon' jadi orang awam. Anthony Loke menggunakan hari ... Read More

Nasha Aziz dedah pernah lari dari ujibakat, "mereka hanya beri saya seluar.."

Nasha Aziz dedah pernah lari dari ujibakat, “mereka hanya beri saya seluar..”

AHMAD FAIZAL DIN- 06/12/2022

Nasha Aziz dedah pernah lari dari ujibakat, "mereka hanya beri saya seluar..". PELAKON dan model ... Read More

Neelofa teman PU Riz ambil ijazah, satu dewan konvo kecoh

Neelofa teman PU Riz ambil ijazah, satu dewan konvo kecoh

MUBARAK AL AMIN- 05/12/2022

Neelofa teman PU Riz ambil ijazah, satu dewan konvo kecoh. Selebriti yang juga usahawan terkenal, ... Read More

"Pakai kereta biasa pun bersyukur" - Amyra Rosli dipuji netizen

“Pakai kereta biasa pun bersyukur” – Amyra Rosli dipuji netizen

RAMLI JAILANI- 05/12/2022

"Pakai kereta biasa pun bersyukur" - Amyra Rosli dipuji netizen. Perkongsian pelakon Amyra Rosli mengenai ... Read More

Ogy teruja tunggu majlis minggu sepan, netizen syak bakal berkahwin

Ogy teruja tunggu majlis minggu depan, netizen syak bakal berkahwin

NUR KHADIJAH HUMAIRA- 05/12/2022

Ogy teruja tunggu majlis minggu depan, netizen syak bakal berkahwin. Pelakon dan pengarah, Ogy Ahmad ... Read More

Hari pertama mesyuarat kabinet dengan PM, Tengku Zafrul 'menghilang'

Hari pertama mesyuarat kabinet dengan PM, Tengku Zafrul ‘menghilang’

RAMLI JAILANI- 05/12/2022

Hari pertama mesyuarat kabinet dengan PM, Tengku Zafrul 'menghilang'. Hanya Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri ... Read More

Anwar zahirkan penghargaan kepada isteri, "tanpa Azizah di sisi.."

Anwar zahirkan penghargaan kepada isteri, “tanpa Azizah di sisi..”

GHAZALI OTHMAN- 05/12/2022

Anwar zahirkan penghargaan kepada isteri, "tanpa Azizah di sisi..". Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim ... Read More

PN hasrat mahu jawatan Speaker Dewan Rakyat

PN hasrat mahu jawatan Speaker Dewan Rakyat

KHAIRUL DANIAL- 05/12/2022

PN hasrat mahu jawatan Speaker Dewan Rakyat. Perebutan kerusi Yang Dipertua Dewan Rakyat dijangka hangat ... Read More

Lagu ‘Hoiyahoi’ jadi trending lepas Zahid TPM, akhirnya Altimet bersuara

FATIMAH ZAHRA- 05/12/2022

Lagu 'Hoiyahoi' jadi trending lepas Zahid TPM, akhirnya Altimet bersuara. Penyanyi rap, Altimet diser4ng netizen ... Read More

"Dah macam pakai tuala mandi" - Netizen perasan sesuatu di badan Leona

“Dah macam pakai tuala mandi” – Netizen perasan sesuatu di badan Leona

SITI NUR DIANA- 05/12/2022

"Dah macam pakai tuala mandi" - Netizen perasan sesuatu di badan Leona. Anak kepada pelakon ... Read More

Ramai kurang senang selepas Ayda Jebat keluar video baru

Ramai kurang senang selepas Ayda Jebat keluar video baru

MUBARAK AL AMIN- 04/12/2022

Ramai kurang senang selepas Ayda Jebat keluar video baru. Ter baru, Ayda Jebat memuat naik ... Read More

Pening gadis ini fikir nak kacau susu dalam gelas pelik ni

Pening gadis ini fikir nak kacau susu dalam gelas pelik ni

KHAIRUL DANIAL- 04/12/2022

Pening gadis ini fikir nak kacau susu dalam gelas pelik ni. Setiap restoran mempunyai konsep ... Read More

Netizen kecam Nabila Razali nyanyi live, "fokus berlakon je la awak"

Netizen kecam Nabila Razali nyanyi live, “fokus berlakon je la awak”

GHAZALI OTHMAN- 04/12/2022

Netizen kecam Nabila Razali nyanyi live, "fokus berlakon je la awak". Sebelum ini, kec0h di ... Read More

Kerja tukar mentol RM80K sehari, kerja hanya 6 bulan sahaja

Kerja tukar mentol RM80K sehari, kerja hanya 6 bulan sahaja

FATIMAH ZAHRA- 04/12/2022

Kerja tukar mentol RM80K sehari, kerja hanya 6 bulan sahaja. Gaji RM80K sehari. Masyuk sangat ... Read More

Bola World Cup kena caj sebelum guna

Bola World Cup kena caj sebelum guna

AHMAD FAIZAL DIN- 04/12/2022

Bola World Cup kena caj sebelum guna. Tahun berganti tahun, kecanggihan teknologi juga lebih ketara ... Read More

Kecoh wang tunai bertaburan di lebuh raya, "semua pakat kutip"

Kecoh wang tunai bertaburan di lebuh raya, “semua pakat kutip”

RAMLI JAILANI- 03/12/2022

Kecoh wang tunai bertaburan di lebuh raya, "semua pakat kutip". Wang tunai berterbangan menyebabkan lalu ... Read More

Hawa Rizwana dedah soal jodoh, akui pernah dirisik tapi..

Hawa Rizwana dedah soal jodoh, akui pernah dirisik tapi..

SITI NUR DIANA- 03/12/2022

Hawa Rizwana dedah soal jodoh, akui pernah dirisik tapi..Belum memikirkan soal jodoh pada usia 27 ... Read More