Terkedu bila tahu perangai sebenar suami tapi aku nekad nak kahwin harap dia berubah, masa tengah sarat dia buat perangai lagi”

Assalamualaikum admin dan para pembaca sekalian. Kisah yang aku nak ceritakan ni berkaitan aku dan suami aku.

Tapi sekarang ni, dia bukan suami aku. Bermakna kami sudah berpisah. Aku namakan suami aku sebagai Fad .Bila dah rapat, aku pun start percaya dengan dia. Aku banyak cerita masalah aku kat dia

Dia pun cerita masalah dia kat aku. Kitorang banyak keserasian sebenarnya. And satu hari dia confess kat aku yang dia suka aku.

Aku pun suka dia actually dalam senyap tapi tak berani nak confess. Dan kami pun mula bercinta.

Kerisauan mula melanda apabila Fad mengajak aku berkahwin. Kenapa aku risau? Sebab aku takda ayah!

Terkedu bila tahu perangai sebenar suami tapi aku nekad nak kahwin harap dia berubah, masa tengah sarat dia buat perangai lagi”

Baca Artikel Penuh