“Suami dalam dilema, rasa bersalah dan bersungguh minta maaf dengan aku, rupanya ini yang dia buat!”

Salam semua… Biasa jadi silent reader je, harini first time confess sebab memang saya dah buntu untuk buat keputusan.

Okay, straight to the point.. saya baru 5 tahun berkahwin & sekarang sedang mengandung 7 bulan.

Baru² ni, suami mengaku bahawa telah terlanjur dengan rakan sekerja sehingga mengandung dua bulan lebih.

Keluarga perempuan (digelar si A) mendesak suami untuk bertanggungjawab dengan menikahi si A,

Dan saya sebagai isteri dipaksa setuju (oleh keluarga perempuan tu) dengan perkahwinan baru suami bersama A untuk memudahkan nak buka buku pink bayi dan nasab bayi kepada suami.

"Suami dalam dilema, rasa bersalah dan bersungguh minta maaf dengan aku, rupanya ini yang dia buat!"

Baca Artikel Penuh