Kak KM buat aksi lucah depan anak undang kemarahan netizen

Kak KM buat aksi lucah depan anak undang kemarahan netizen. Setiap hantaran di media s0sial Liana Rosli ataupun lebih dikenali sebagai Kak KM seringkali mencetuskan kontr0versi dan pelbagai reaksi netizen.Dalam video tersebut, kelihatan Kak KM berjogek dengan cara menunjukkan aksi yang kurang disenangi oleh netizen.

Bukan itu saja, video tersebut dilakukan dihadapan anak perempuannya dan aksi tarian Kak KM disambut oleh anaknya itu.Sebut sahaja nama Kak KM atau Liana Rosli, pasti ramai mengenai anak kepada pelakon veteran Normah Damanhuri yang sering mencetuskan kontr0versi.

Kak KM buat aksi lucah depan anak undang kemarahan netizen

Baru-baru ini, hangat diperkatakan mengenai satu perk0ngsian dimuat naik menerusi akaun @sweetdaraselangornafie di TikT0knya, memaparkan anak gadis usahawan itu sedang menyanyikan sebuah lagu bersama ahli keluarga yang lain.Bagaimanapun, penampilan gadis itu yang menggayakan gaun berwarna putih yang mendedahkan bahagian dadanya menimbulkan rasa kurang senang netizen.Meskipun ada yang mengec4m, ada segelintir netizen memuji bentuk badan anak perempuan Kak KM itu yang sememangnya menjadi idaman ramai gadis-gadis.

Video tersebut mendapat pelbagai reaksi dari netizen. Rata-ratanya mengec4m dengan tarian yang ditunjukkan oleh Kak KM.Malah ada juga yang menyatakan bahawa kedua-dua Kak KM dan anaknya itu melakukan tarian yang tidak sen0noh.Dalam pada itu, selain kecaman dari netizen, masih ramai lagi yang mendoakan agar Kak KM diberikan hidayah dan petunjuk oleh tuhan.

BACA JUGA : 

Baru 2 hari, Wisma Jakel terbakar lagi

Lelaki dari Terengganu jual janin biawak, ratu anai-anai untuk sara hidup

Kecoh wanita tolak budak umur 3 tahun jatuh landasan tren