Fizo mengamuk di IG, “simpan sikit ko punya biadap”

Fizo mengamuk di IG, “simpan sikit ko punya biadap”. Baru-baru ini, pelakon Fizo Omar telah memuat naik hantaran di laman Instagram memaparkan foto beberapa orang ahli parlimen yang sedang duduk berbincang susulan beberapa hari selepas keputusan Pilih4n Raya Umum Ke-15 diketahui.

Menerusi hantaran tersebut, Fizo atau nama sebenarnya Wan Hafizol Wan Omar menyatakan rakyat Malaysia hanya boleh bersangka baik sementara menunggu jawapan p4rlimen terg4ntung gara-gara tidak ada p4rti yang mendapat sokongan majoriti.

Dalam pada itu, pelakon berusia 37 tahun itu turut mengimbau sewaktu parti p0litik berkenaan mengadakan kempen sebelum PRU diadakan.PELAKON Fizo Omar menerima kritlkan hebat apabila tampil berseluar pendek paras paha ketika bercuti dengan keluarga di sebuah taman tema.

Rata-rata menyifatkan imej itu tidak bersesuaian dan keterlaluan dengan statusnya yang sudah menunaikan ibadah Haji.”Aurat jaga Fizo. Ramai orang dah tegur tapi buat tak reti.

Fizo mengamuk di IG, "simpan sikit ko punya biadap"

Ingat ner4ka itu benar.”S3dih pula rasa… Fizo pun sudah pergi Haji, kenapa masih berseluar pendek?

“Aurat laki kena lepas lutut harap maklum. Bini masing-masing pandai la tegur. Nanti asyik suruh doakan yang baik-baik kalau diri sendiri tak nak ubah tidak jadi juga,” kata netizen.

Meninjau di ruangan komen, perkongsian itu telah mendapat pelbagai respon daripada orang ramai yang turut meluahkan rasa kebimbangan.Tampil membalas komen, pelakon Pengantin Satu Malam itu meluahkan rasa tidak berpuas hati dan menganggap individu berkenaan sebagai biad4p.

BACA:

Baby Shima dituduh tak bertanggungjawab sebab tak mengundi

“Bidadari ni..” – Lelaki ni minta cari gadis belakang Tok Ram

Adik Sajat akhirnya lepas kemarahan selepas lama berdiam diri