Adik Sajat akhirnya lepas kemarahan selepas lama berdiam diri

Adik Sajat akhirnya lepas kemarahan selepas lama berdiam diri. Kerana mempunyai wajah seiras, adik kepada usahawan sensasi, Sajat iaitu Nur Mustika menjadi bahan ejekan serta terkena tempias ‘lsu panas’ yang pernah dilakukan oleh abangnya itu.

Sebelum ini, Sajat pernah menyatakan bahawa dia tidak mahu membuat live TikTok bersama adiknya kerana masih terasa hati dengan lsu viraI berlaku tahun lalu.

Menurut Mustika, dia akui terbeban dengan masaIah yang dicetuskan abangnya itu sehingga dia perlu menanggung tindakan Sajat itu. Kata Mustika lagi, dek kerana kontroversi Sajat itu, nama dan reputasinya juga terjejas, namun Sajat tidak pernah meminta maaf di atas tindakannya itu.

“Aku tak ada kena mengena dengan perbuatan sajat. Dia tak peduli sesiapa, buat apa aku nak peduli setiap tindakan dia. Tapi dugaan bukan kecik bila aku perempuan tanggung perbuatan dia selama ni.

“Dia tingalkan nama burvk dan tanpa di beri pilihan aku kene tanggung? Anak, reputasi busvk dan dia tak penah nak mintak maaf pada aku. Malah dia hina aku sebab aku terangkan kat media haritu walaupun dia tahu aku tak burvkkan dia langsung,” katanya.

Adik Sajat akhirnya lepas kemarahan selepas lama berdiam diri

PERSOALAN mengenai jantina sebenar usahawan k0smetik, Nur Sajat rupa-rupanya pernah dib0ngkarkan oleh ahli keluarganya sekitar enam tahun yang lalu.

Malah, adiknya sendiri mendedahkan jantina usahawan itu menerusi sebuah rakaman video yang pernah disiarkan secara eksklusif di saluran RTM, TV1 tetapi tidak disedari oleh ramai pihak.

Menerusi rakaman video yang bertajuk,“Halalkah Aku?” itu, adik Sajat yang dikenali sebagai Mustika mend4kwa bahawa usahawan terkenal itu sebenarnya seorang lelaki.

Dalam pada menunjukkan wajah ibu mereka, wanita berkenaan berharap agar orang ramai tidak mengidolakan usahawan k0smetik tersebut.

Ika sempat mengimbau beberapa kisah siIam mereka sewaktu masih rapat dan berkata lsu negatlf yang berlaku ini telah memberi impak burvk kepada mereka sekeluarga di Malaysia.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Mustika (@must1ka88)

BACA:

Aina Abdul kenang pernah dapat RM50 nyanyi 20 lagu

Puteri Sarah nekad bertanding PRU-16 akan datang

Netizen perasan sesuatu tak kena selepas Tabby Dolla tunjuk jari kena celup