Wanita ini terkejut check-in hotel tiba-tiba dapat free ‘lelaki’, rupanya ini yang berlaku sebenarnya

Wanita ini terkejut check-in hotel tiba-tiba dapat free ‘lelaki’, rupanya ini yang berlaku sebenarnya.

Sejak dari dulu, kita sering mendengar nasihat supaya memeriksa terlebih dahulu setiap penjuru bilik hotel

sebelum menginapinya kerana bimbang ada individu yang berniat jahat.

Wanita ini terkejut check-in hotel tiba-tiba dapat free 'lelaki', rupanya ini yang berlaku sebenarnya

Walaupun bukan semua bilik hotel tidak selamat, tapi langkah berjaga-jaga harus dilakukan untuk memastikan kita semua terhindar dari sebarang perilaku jahat sesetengah pihak.

Lelaki dalam almari hotel

Mana tidaknya, menerusi perkongsian pengguna TikTok dikenali sebagai Dobi Dina, dia telah memuat naik video kehadiran seorang lelaki yang tidak dikenali sedang menyorok di dalam almari bilik hotel yang sudah ditempah olehnya.

Kena scam nak langgan perempuan?

Dalam video yang disertakan, lelaki tersebut membuat penjelas dengan mendakwa dirinya telah ditipu (scam) oleh seseorang.

Dia sepatutnya menempah bilik berkenaan dan ingin bertemu dengan seorang perempuan bernama Sarah yang kebetulan sama nama dengan pengguna TikTok itu.

Boleh saman hotel ni

@dobidina.hq buka almari jumpa pakaian ❌ buka almari jumpa org ✅ #attanahotels #hotel #kelate #hotelperdanakb #siakapkeli #mstar #fypkelantan #xybzca #raya2022 #penceroboh #viral #fypシ #erafm ♬ original sound – DOBI DINA

Kejadian yang berlaku pada 5 Mei yang lalu itu membuatkan netizen yang melihat video berkenaan berasa takut dan menyuruh pengguna TikTok membuat laporan polis berhubung kejadian tidak masuk akal ini.

Mereka juga menasihati wanita berkenaan supaya membuat aduan kepada pihak pengurusan terlebih dahulu berbanding menyoal siasat lelaki terbabit secara sendiri kerana bimbang dia akan melarikan diri.

BACA: 

Gara-gara nak tarik customer wanita? Abang sado nekad buka baju ketika jual durian tarik perhatian

Gara-gara taksub nak besarkan punggung, wanita ini maut lepas terima ‘suntikan’ dari jururawat lelaki