Tracie Sinidol dipuji layak ganti Neelofa jadi hos Meletop

Tracie Sinidol dipuji layak ganti Neelofa jadi hos Meletop. Dewi Remaja 2022, Tracie Sinidol telah menjadi host jemputan di Meletop yang digandingkan dengan Nabil Ahmad.

Penampilan Tracie sebagai host jemputan mendapat sambutan yang baik dan ramai peminat yang menyokong sekiranya Tracie di kekalkan sebagai host di Meletop.

Aku merasakan dia nie memang layak ganti Lofa untuk duet dengan Nabil..harap pihak Meletop memberi peluang kepada juara dewi remaja nie berada dalam Meletop..wajahnya sangat feminin dan ceria popstar…

rasa freshh ye tengok pengacara baru ni..boleh di gilap dan dikekalkan atau selalu bagi dia peluang untuk host meletop!!!!- peminat

Menjengah ke ruangan komen youtube tersebut, peminat mengatakan Tracie adalah orang yang layak untuk ganti Neelofa sebagai host di Meletop.

Tracie Sinidol dipuji layak ganti Neelofa jadi hos Meletop

Ada juga yang mngatakan bahawa Tracie berjaya membawak acara malam itu dengan baik walaupun itu merupakan kali pertamanya menjadi host Meletop.

Sangat Profesional
Tracie ni bagus. Sangat professional. Nampak berilmu dan pandai melawak bertempat. Boleh jadi gandingan baru nabil dlm meletop. Senang dimata dan dihati ❤️. Very presentable

Tracie first time jadi Host tapi berjaya membawa acara dengan baik

Kekalkan pengacara nih dalam meletop, pandai host, tenang dan profesional. Cara cakap Sangat freshh- peminat

Tracie juga dipuji sangat profesional semasa mengacara. Bukan itu sahaja, ramai yang mengatakan dia pandai melawak dan tenang sehinggakan ada yang meminta supaya pihak Meletop mengekalkannya sebagai host.

Untuk pengetahuan semua,Tracie Sinidol pernah tular sebelum ini apabila raut wajahnyadikaitkan dengan beberapa selebriti popular termasuklah MiraFilzah, Diana Danielle dan Angelababy.

BACA:

Guna cara mujarab ni, elak kena caj penalti di lebuhraya

Erni Zakri dedah perangai anaknya, “semua benda nak gigit”

Erni Zakri dedah perangai anaknya, “semua benda nak gigit”