“Tiba-tiba mak mertua sound aku, ini mesti ada angin yang goyangkan pokok, diam-diam aku letak kamera celah tin milo tempat mak mertua membawang”

Kisah aku ni pendek je tapi aku nak luahkan jugak sebab geram kan. Kalau nak post kat fb nanti kang orang kenal payah plak.

Hal ni tentang biras aku. Dari mula aku perasan yang biras aku ni suka bersaing dengan aku. Aku biasa je.

Mula – mula aku buat tak tahu jer tapi bila diam m4kin melampau plak.Puncanya dia ajak ahli keluarga mentua yang lain membenci aku

"Tiba-tiba mak mertua sound aku, ini mesti ada angin yang goyangkan pokok, diam-diam aku letak kamera celah tin milo tempat mak mertua membawang"

Dan suka sangat sabotaj kehidupan aku. Jadi aku rasa perlu untuk aku berdepan dengan dia.

Macam biasa dia tak akan mengaku dan play v1ctim. Aku dijadikan bahan tohmahan dia. Macam biasa kita dilabel suka cari pasal dengan orang, berlagak bila kita confront manusia macam ni. Kalau diam m4kin menjadi pula.

Baca Artikel Penuh