TESLA Malaysia sedang buka jawatan kosong dengan gaji yang lumayan! Mohon Segera!

TESLA Malaysia sedang buka jawatan kosong dengan gaji yang lumayan! Mohon Segera!Tesla Malaysia sedang mengambil pekerja!

Kira-kira sebulan yang lalu, Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) Tengku Zafrul mengumumkan bahawa Tesla akan memasuki pasaran Malaysia

Beliau juga menambah bahawa Ibu Pejabat, Pusat Pengalaman & Servis Tesla, dan rangkaian Supercharger akan disediakan di sini.

TESLA Malaysia sedang buka jawatan kosong dengan gaji yang lumayan! Mohon Segera!

Sebulan kemudian, Tesla Malaysia kini mengambil pekerja.

Menyiarkan ke LinkedIn dan laman web rasminya, Tesla kini mengambil pekerja untuk pekerjaan sepenuh masa yang kebanyakannya berpangkalan di Kuala Lumpur.

Jawatan yang ditawarkan termasuk Perekrut, Pembangun Projek, Pakar Operasi Pesanan, Juruteknik Sokongan Desktop IT, Pengurus Stor dan ramai lagi.

Rakyat Malaysia kini boleh memohon 10 jawatan berbeza yang berpangkalan di KL dengan mengisi borang permohonan di laman web rasmi Tesla .

Walaupun baru kira-kira dua hari sejak pengeposan kerja, kebanyakan jawatan telah memperoleh lebih 100 pemohon, malah beberapa jawatan menerima lebih daripada 300 permohonan.

BACA:

Rupanya ramai yang tak tahu waktu yang betul nak niat puasa, ini jawapan padu ustaz

Tular video penduduk kampung tengok buaya gergasi atas lori kalah bujang senang undang reaksi netizen