‘Tak serik lagi!’ – Leona tayang lurah lagi

‘Tak serik lagi!’ – Leona tayang lurah lagi. Penampilan anak gadis kepada aktor terkenal, Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona sememangnya kerap menjadi sorotan netizen di media s0sial.Baru-baru ini, video dia menunjukkan katilnya yang bersepah sambil mengenakan pakaian memperlihatkan ‘lur4h’ telah menjadi perbualan netizen lagi di ruangan k0men.

Dalam video tersebut, Leona dilihat memakai t4nk top berwarna pink sambil bergaya di hadapan cermin. Walaupun video berkenaan berdurasi singkat, namun ia telah menjadi ‘bahan’ netizen untuk meninggalkan kec4man kepadanya.Menjengah ke ruangan k0men, ramai yang ‘menggeleng kepala’ melihat penampilan infIuencer muda itu yang kini melanjutkan pelajarannya di London.

'Tak serik lagi!' - Leona tayang lurah lagi

Pempengaruh yang juga anak kepada aktor Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona berk0ngsi foto bilik asrama yang baru didudukinya di United Kingdom.Menerusi perk0ngsian tersebut, bilik Leona yang melanjutkan pengajian dalam bidang pengurusan kelihatan selesa dilengkapi satu katil bujang, almari, meja belajar dan tandas.Dalam pada itu, Leona turut memaklumkan dia meny3wa bilik tersebut dengan jumlah £196 (RM976) seminggu.

Ada juga k0men dari lelaki-lelaki gataI yang sudah mulai berkias dengan bahasa-bahasa kurang manis merujuk kepada imej Leona yang s3ksi.Untuk rekod, Kasih Iris Leona bersama abang kembarnya telah terbang ke London untuk melanjutkan pengajian ke peringkat ijazah.Namanya juga kerap menjadi sebutan di media s0sial kerana penampilan ‘beraninya’ yang dilihat agak s3ksi dan menjolok mata walaupun beberapa kali telah ditegur secara terang-terangan.

@leonsmeonss♬ Boy’s a liar – PinkPantheress

BACA:

Ustaz Elyas kecam ustazah selamba jatuh hukum haram

Shuib tak sabar nak jumpa kembarnya di konti radio

Peguam Negara buka mulut isu lepas bebas Aziz Raheem