Tak bagi signal, ramai puas hati tengok driver ni kena maki

Tak bagi signal, ramai puas hati tengok driver ni kena maki

Tak bagi signal, ramai puas hati tengok driver ni kena maki. Mencari tempat parkir merupakan satu perkara yang sukar tambahan lagi di pasar raya yang besar

Banyak kes pergaduhan dan ketidakpuasan hati yang berlaku gara-gara tempat parkir. Antaranya ada yang mengecop parkir di tempat awam. Perkara itu sebenarnya tidak dibolehkan di mana-mana tempat.

Baru-baru ini, tular sebuah video di TikTok yang memaparkan pergaduhan lelaki dengan seorang pak cik gara-gara tempat parkir telah mencuri tumpuan.

Tak bagi signal, ramai puas hati tengok driver ni kena maki

Lihat video penuh itu di bawah:

Tak bagi signal terus main masuk parking

Menerusi video berkenaan, kelhatan rakaman menunjukkan suasana sedang riuh di kawasan parkir di pasar raya NSK.

Apa yang lebih mengejutkan adalah apabila berlakunya pergaduhan antara seorang lelaki dan pak cik di kawasan parkir. Lelaki itu dilihat berteriak kerana pak cik tidak memberi signal. Dia kelihatan tidak puas hati.

“Aku caya kat budak tu sebab aku pun pernah kena. Cakap elok-elok sebab dia tua. Eh tiba-tiba dia tengking-tengking kita pulak. Bila kita tinggi suara cop kita kurang ajar” – Netizen

Susulan tularnya video itu yang kini meraih sehingga 1.5M tontonan, 90K tanda suka dan 2K komen di TikTok, rata-rata netizen turut memberikan pelbagai reaksi masing-masing.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Perkara ni common sense sebenarnya. Ingat, jangan lupa bagi signal tau guys! 🙂

@itsmenor8492 #fyp #sundayparking #happysunday🤗🤩 ♬ original sound – daknakal2

BACA:

Aksi gadis cantik main bola pakai kain pelekat jadi perhatian

Ayat padu abang grab buat wanita ini tersentak, “kau hanya tempat persinggahan!”

Jurumekap kantoikan muka Azira tanpa solekan, “nak pengsan tengok”

CATEGORIES