‘Tahun lepas dalam minggu sama ayah saya pergi’, Nabil sebak terkenang ayah dengan nyanyian Azharina

Kehilangan orang yang tersayang merupakan satu perkara yang terlalu menyedihkan bagi semua insan tidak kira lelaki atau wanita, tua atau muda, miskin atau kaya.

Tidak kira siapa sahaja yang amat kita sayangi, mereka adalah seorang yang telah berkongsi saat suka dan duka bersama kita tidak kira sekejap atau lama.

Bertahan dan terus kuat menjalani hidup selepas kematian mereka bukanlah satu hal yang mudah.

'Tahun lepas dalam minggu sama ayah saya pergi', Nabil sebak terkenang ayah dengan nyanyian Azharina

Seperti yang kita ketahui bahawa bapa kepada pengacara dan penyampai radio Nabil Ahmad iaitu Ahmad Ismail telah meninggal pada Oktober tahun lalu,

dan menjadikan perkara tersebut memberi kesan yang mendalam dalam kehidupan Nabil Ahmad.

Azharina Nyanyi Lagu Ayah Buatkan Ramai Menitis Air Mata

@501awani Nabil dan Azharina sebak 🥹 Buat mereka yang telah pergi kita doakan mereka. Buat mereka yang masih punya Ibu bapa, hargai mereka ketika hayat masih ada ❤️ #AllStarsGegarVaganza #SembangEntertaiment #AllStarsGV #AWANInews ♬ original sound – 🇲🇾Astro AWANI🇲🇾

Semalam, berlangsungnya konsert minggu pertama All Stars Gegar Vaganza 2023. Persembahan Azahrina pada malam konsert tersebut membuatkan ramai yang mengalirkan air pada apabila dia menyanyikan lagu yang bertajuk ‘Ayah’.

Termasuklah Pengacara tersebut iaitu Nabil Ahmad yang sebak dengan lagu berkenaan kerana teringatkan Arwah Ayah yang telah tiada.

“Semoga ayah-ayah semua yang telah pergi ke alam yang baru dipermudahkan, Aminn”-Kata Nabil Ahmad

“Sebab ni kan, tahun lepas dalam minggu yang sama ayah saya pergi”-tambah Nabil Ahmad

Apa-apa pun, sama-sama kita doakan untuk mereka yang telah tiada semoga tenang di sana.

Tambahan, persembahan Azharina tersebut telah mendapat jumlah markah sebanyak 74.5% menempatkannya pada kedudukan ketiga, manakala Jaclyn Victor kedudukan kedua dan Hady Mirza di tangga pertama.

BACA: “Dasar mak mertua mulut iblis! Aku maki dia puas-puas, mertua terkebil-kebil tengok aku naik minyak”