“Suami tersalah hantar whatsapp, ayat dari wasap tu rasa macam dia dah kahwin lain, siap ada anak lagi, bila tanya dia ada anak lain ke, baik dia spin”

Assalamualaikum. Hai semua. Saya macam korang semua. Salah seorang peminat page ni. Sebenarnya, lama juga tak jenguk sini.

Sejak akhir ni, tergerak hati nak jenguk. Selama ni memang jadi silent reader je.

Baca comments netizen. Doakan dari kejauhan untuk mereka yang perIukan kekuatan, ketabahan, yang ingin berubah, and etc.

"Suami tersalah hantar whatsapp, ayat dari wasap tu rasa macam dia dah kahwin lain, siap ada anak lagi, bila tanya dia ada anak lain ke, baik dia spin"

Maaf. Sebab saya tak tahu nak luah pada siapa. Mungkin di sini platform terbaik buat saya, bagi meringankan beban, serabut fikiran. Maaf jika terpanjang.

Tak tahu lah macam mana boleh tergerak hati nak menulis, nak sharing, nak mintak pendapat, sokongan dari semua. Saya seorang suri rumah dengan tiga cahaya mata. In shaa Allah keempat bakal menyusul bulan 9 ni.

Baca Artikel Penuh