“Suami outstation, aku dan anak dapat jemputan kahwin kawan kelas, rupanya pengantin lelaki suami aku!”

“Suami outstation, aku dan anak dapat jemputan kahwin kawan kelas, rupanya pengantin lelaki suami aku!

“Sebuah drama bervoltan tinggi berlaku di sebuah tempat perkahwinan selepas seorang wanita dilaporkan menangkap suaminya semasa perkahwinan ketiganya.

ideo keseluruhan kejadian itu kini menjadi viral di media sosial.

"Suami outstation, aku dan anak dapat jemputan kahwin kawan kelas, rupanya pengantin lelaki suami aku!"

Seperti yang dilihat dalam video, wanita itu bersama anaknya tiba di tempat perkahwinan. Dia membuat kekecohan di tempat itu sambil mendakwa pengantin lelaki adalah suaminya.

Baca Juga: Wanita kejar teman wanita suami dengan pakaian dalam di jalanan, tonton
“Dia suami saya dan bapa kepada anak saya. Dia (suami) berkata dia akan pergi ke Hyderabad selama tiga hari dan kini dia berkahwin buat kali kedua,” kedengaran wanita itu berkata dalam video itu.

Kelihatan lelaki itu dibawa keluar dari venue ke bilik lain.

Walaupun wanita itu terus membuat kecoh di tempat perkahwinan, tetamu yang hadir di tempat itu membawanya ke bilik lain.


Dakwaan wanita itu mengejutkan ramai yang hadir di tempat itu dan orang ramai yang sedang menjamu selera memandang sekeliling dengan hairan.

Dia berdiri teguh dengan dakwaannya dan seterusnya mengatakan bahawa dia mengikat tali pertunangan dengan lelaki itu pada 10 Oktober 2014.

Selanjutnya, dia juga mendakwa lelaki itu telah berkahwin kali kedua dan dia telah memaklumkan mengenai perkahwinan ketiganya dengan isteri keduanya. Oleh kerana dia tidak sihat, dia tidak dapat datang.

Selanjutnya, dia menambah, “Sekarang, dia berkahwin lagi selepas empat tahun perkahwinan kami.”

Wanita itu juga terus menyalahkan keluarga suaminya, yang hadir di tempat kejadian.

Beberapa saat kemudian, lelaki itu kelihatan berbaju terbuka dan berlungi kuning. Nampaknya, dia dibelasah teruk oleh tetamu dan keluarga pengantin perempuan kerana curang.

Video yang dikongsi di Twitter oleh Ghar Ke Kalesh setakat ini telah mendapat lebih 38K tontonan dengan lebih daripada 96 tweet semula dan petikan tweet semula. Lebih-lebih lagi, video itu telah mendorong beberapa pengguna lain untuk menggali lelaki itu.

BAA:

Rupanya ramai tak perasan, whatsapp dah ada fungsi baru yang ramai tak sedar

Istana Negara ada 3 pintu masuk, ini kategori tetamu yang dibenarkan laluinya