“Suami orangnya kelakar tapi tegas, kalau dia tak suka, dia cakap terus terang takde selindung jaga hati ke apa”

Assalamualaikum dan selamat sejahtera admin. Terima kasih terlebih dahulu kepada admin jika kisah saya ini disiarkan.

Sebenarnya saya pengikut setia page ni. Boleh dik4takan setiap posting, kalau tak share, saya mesti komen dan pasti semua saya like.

Dan kebelakangan ini, banyak sangat kisah rumah tangga yang disiarkan di sini. Kebanyakannya masalah KRT la kan.

"Suami orangnya kelakar tapi tegas, kalau dia tak suka, dia cakap terus terang takde selindung jaga hati ke apa"

Tapi kisah saya ni lebih kepada SUAMI saya suka masak. Kami dah berkahwin 5 tahun. Belum ada rezeki anak.

Saya bekerja kerajaan sebagai pegawai gred P&P, hidup berprotokol. Suami saya pula bekerja sebagai pemandu lori bergaji hari. Ada kerja ada gaji. Faham – fahamlah pemandu lori ni kan. Luar nampak b3ngis dan garang, tapi kat lori bertempek stiker “beban dibawa ini tak seberat cinta abang”. Chewah. Kemain romantik.

Baca Artikel Penuh