“Suami nak upgrade kereta aku buat pinjaman, dia nak beli motor besar, aku belikan, 20 tahun kahwin, duit gaji aku habis kat dia”

Terima kasih siarkan luah aku ni. Aku follower setia group ni, kadang – kadang ada je aku komen dan kadang – kadang aku skroll je laju – laju.

Tolong hide profile aku ni ye min, Aku selalu baca luahan isteri yang dikhi4nati oleh sang suami.

Aku amat memahami Iuka di hati mereka sebab aku pun pernah lalui perkara yang sama.

"Suami nak upgrade kereta aku buat pinjaman, dia nak beli motor besar, aku belikan, 20 tahun kahwin, duit gaji aku habis kat dia"

Aku merupakan seorang isteri dan ibu kepada 6 orang cahaya mata. Usia perkahwinan kami sudah menjengah ke tahun 20 dah tahun ni.

Dia adalah pilihan hati aku. Kami bercinta tidak lama dan mengambil keputvsan untuk berkahwin. Dari awal, aku banyak habiskan gaji untuk bantu suami. Bila kami beli rumah, aku buat pinjaman untuk renovation cantikkan rumah.

Baca Artikel Penuh