Shuk Sahar risau isteri makin cantik, takut buka hati untuk orang lain?

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide Tags” ]Shuk Sahar risau isteri makin cantik, takut buka hati untuk orang lain?. gosip artis artis malaysia gosip artis malaysia oh artis shuk shuk sahar fara salleh[/bg_collapse]

Kontroversi rumahtangga pengacara dan pelawak, Shuk Sahar bukan satu rahsia lagi. Orang ramai sedia maklum mengenai pergolakan rumah tangganya apabila dia dikatakan berkali-kali ‘kantoi’ curang.

Malah, isterinya, Rossalennah Natassyiah Asshaferah pada November lalu mendedahkan mereka sudah sebulan tidak tinggal sebumbung dan dalam proses cerai.

Baru-baru ini, isteri Shuk yang lebih mesra disapa Sera menarik perhatian ramai apabila dilihat semakin ‘glowing’, kurus dan cantik. Dia dipuji semakin berseri-seri semenjak hidup sendiri.

Di Instagram Story, Sera memuat naik screenshot mesej dipercayai daripada Shuk Sahar. Dalam mesej itu, penghantar memberi pesanan kepadanya supaya ‘jangan terlalu cantik’ dan jangan melayan DM.

Shuk Sahar risau isteri makin cantik, takut buka hati untuk orang lain? gosip artis artis malaysia gosip artis malaysia oh artis shuk shuk sahar fara salleh

Shuk risau isteri makin cantik, takut buka hati untuk orang lain?

Shuk risau isteri makin cantik, takut buka hati untuk orang lain?

Shuk risau isteri makin cantik, takut buka hati untuk orang lain?

Shuk turut meminta maaf dan memohon Sera supaya tidak membuka hatinya untuk orang lain buat masa ini. Dia turut bertanya sama ada mereka masih mempunyai peluang untuk bersatu kembali.

Macam tu pula ya? Diharapkan supaya urusan kedua-duanya dipermudahkan.

Baca Juga ; Lelaki pulih dari lumpuh, bisu setelah disuntik vaksin Covid-19
Gajah pun boleh terbang… Hanya di India…
”Duit ada dan saya janda, tak tahu nak buat apa, pergi sedut lemak lah”