Sheila Rusly kena sindir dengan netizen, “timun potong tak sama size kenapa sis”

Sheila Rusly kena sindir dengan netizen, “timun potong tak sama size kenapa sis”. Tidak asing lagi, pelakon, pengacara dan penerbit Malaysia , Sheila Rusly telah memuat naik satu video di laman s0sial tikt0k milikknya @sheilarusly. Perkongsiaanya tersebut telah mencuri perhatian warganet sehinggakan ramai yang memberi komen-komen yang berunsurkan sind,ran terhadapnya.

“Alhamdulillah Dijemput Lagi”

Berdasarkan video yang dikongsi oleh Sheila, terlihat dia sedang menyediakan hidangan nasi lemak untuk dihidangkan buat tetamunya. Apa yang lebih menarik, dia menulis kapsyen di video tersebut dengan mengatakan dia dijemput lagi untuk ke tan4h suci Mekah untuk beribadah.

Alhamdulillah dijemput lagi.- Tulisnya

“Semoga Selamat Pergi Dan Balik”

Sheila Rusly kena sindir dengan netizen, "timun potong tak sama size kenapa sis"

Penuh diruangan komen posting tersebut dengan ucapan tahniah atas rezeki yang dikurniakan buat Sheila sekeluarga. Warganet turut menitipkan d0a buat mereka agar dipermudahkan segala urusan untuk menunaikan umrh dan selamat pergi dan pulang.

Syukur Alhamdulillah. Semoga di permudahkan urusan kak sheila dan suami kesana Insyallah aamiin🤲

semoga kami suami isteri dijemput menjadi tetamu Allah juga ketika kesihatan masih baik

Terpanggil Lagi Ke Rumah Allah Ya Sis.. Alhamdulillah.. Semoga Urusan Sis Dan Suami Di T4nah Suci Nanti Dipermudahkan Oleh Allah.. Aamiin..

@sheilarusly Alhamdulillah dijemput lagi #sentiasabersyukur #alhamdulillah ♬ Allahumma Labaik – Sabyan

Warganet Sindir Sheila Rusly

Murai My tertarik dengan komen-komen yang berunsurkan sindiran yang ditujukan kepada Sheila Rusly. Sindiran yang diberikan itu tersebut seolah-olah tidak menghormati berita gembira yang dikongsikan oleh Shiela dalam video tersebut.

Timun p0tong tak sama size kenapa sis?

timun potong tak sama

sis….telur kuning tu kannnn warna dia tak sama lah….😅😅

Sekadar info, Sheila dan suami Azman “Jinggo” Yahya berkahwin pada 1995 dan dikurniakan dua anak lelaki–Uzair Haqimy dan Luth Mikhail. Anak sulungnya, Uzair Haqimy berkahwin dengan pelakon, Elisya Sandha.

BACA:

Netizen jadi pelik perut madammu cepat sangat besar

Gadis dari Indonesia perlekeh bahasa Melayu kena serang berjemaah

Ummi Nazeera akui buat benda ni untuk elak depresi teruk jauh dengan keluarga