Setiap subuh berjemaaah tapi pelik tiap kali ke masjid dia bawa sekali beg kerja, sekali buka penuh bukti”

Masa ni aku menyirap betul kau ni dahlah isteri orang, bertudung lagi, stokin pakai handsock pakai tapi berz1na macam takde rasa apa.

Betul ke ni suami aku. Yang rajin pergi masjid yang kopiah tak pernah hilang kat kepala sepanjang aku kenal..

Hai korang, aku Mary dan dah kahwin. Berdasarkan tajuk aku, korang rasa apa yang perlu korang buat bila korang dah nampak red flag sebelum kahwin?

Setiap subuh berjemaaah tapi pelik tiap kali ke masjid dia bawa sekali beg kerja, sekali buka penuh bukti”

Jadi ni aku random je lah ok. Cuma pendapat aku dari pengalaman aku sendiri.

Jadi pada aku, kalau korang dah nampak red flag before kahwin, korang angkat jelah kaki. Tak perlu stay. Banyak contoh red flag. Suka naik tangan, suka bagi kaki, mulut asyik nak makii, sikit-sikit mak sikit-sikit mak,

Baca Artikel Penuh