Setelah sebulan hilangkan diri tiba-tiba suami call katanya nak bincang, saya dan suami terpaksa bercinta dalam diam, takut perempuan simpanan suami tahu”

Hello pembaca sekalian! Saya Sunflower, seorang wanita bekerjaya P&P yang sedang dalam proses penceraian dengan suami saya akibat kewujudan peny0ndol.

Untuk pengetahuan semua, semasa mengenali saya, suami saya berpendapatan kecil jika dibandingkan denga saya yang sudah stabil.

Setelah berkahwin, saya menampung segala perbelanjaan dia untuk belajar dan mengambil kos Oil & Gas yang mahal dan akhirnya

Setelah sebulan hilangkan diri tiba-tiba suami call katanya nak bincang, saya dan suami terpaksa bercinta dalam diam, takut perempuan simpanan suami tahu"

pendapatan dia mencecah 5 angka sebulan. Ketika suami saya terkant0i curang dengan saya, saya rasa macam dunia saya dah berakhir.

Dia mohon dilepaskan kerana dia dah jatuh cinta dengan peny0ndol yang dia kenali melalu FB tersebut. Dia minta untuk bercerai dan berkata akan membayar semua duit yang dia pinjam dari saya. “Gaji aku sebulan bersamaan dengan gaji ciput kau dua bulan lebih, senang ja aku bayar.”

Baca Artikel Penuh