Seluar calon PRN tiba-tiba terlondeh masa ceramah kelompok

Seluar calon PRN tiba-tiba terlondeh masa ceramah kelompok

Gara-gara terlupa memakai tali pinggang, seorang wakil rakyat terpaksa menanggung malu apabila seluarnya terlondeh

sehingga ke kaki ketika berucap di hadapan khalayak ramai yang tergolong daripada kaum wanita dan kanak-kanak di negeri Coahuila, Mexico baru-baru ini.

Seluar calon PRN tiba-tiba terlondeh masa ceramah kelompok

Memetik laporan The Mirror, wakil rakyat tersebut, Javier Borrego pada waktu itu sedang dalam satu majlis pelancaran Projek Nasional 2024-2030 partinya menjelang pilihan raya umum tahun depan di ibu negeri Saltillo.

Dalam video tular itu, ahli Parlimen yang mewakili parti Morena dilihat berdiri di hadapan orang ramai, beliau mengeluarkan teks ucapan dan membetulkan cermin mata lalu seluarnya tiba-tiba sahaja terlucut sampai ke lantai sehingga nampak seluar dalam.

Dia yang terus menaikkan semula seluarnya itu dan jadi tersipu-sipu malu sambil meminta maaf sebelum meneruskan ucapannya. Menurut Sinar Harian, Borrego mengalami susut berat badan selepas beliau menjalani pembedahan bulan lalu dan terlupa memakai tali pinggang.

Rata-rata netizen rasa terhibur dengan insiden malang yang menimpa Borrego itu dan berkata,

“Sekarang mereka mengatakan insiden itu disebabkan oleh serangan daripada parti lawan.”

“Ingatkan dalam cerita kartun je jadi macam ni.”

baca: Walaupun aktif bersukan tapi ramai tak tahu jantung sebenarnya boleh berhenti bila-bila masa, Doktor dedah puncanya