“Selama berumahtangga aku tak pernah buat kerja rumah, satu hari aku sengaja kemas rumah, tiba-tiba suami balik kerja buat muka”

Paling tak boleh lupa masa aku drive kereta lelaki aku, kereta baru masa tu pastu terIanggar tembok. Habis kereta, aku takut bagitahu suami mesti dia marah..

Salam semua. Aku kategori perempuan lambat kahwin sebab dulu-dulu ramai yang kahwin awal. Aku umur 30 baru ada orang nak.

Orang kata aku memilih, memanglah aku memilih sebab nak buat lelaki kan. Ikan pun kita pilih takkan lelaki tangkap muat saje.

"Selama berumahtangga aku tak pernah buat kerja rumah, satu hari aku sengaja kemas rumah, tiba-tiba suami balik kerja buat muka"

Tak capai minimum kpi aku, aku tolak.

Sebab syarat yang aku letakkan dah sangat minimum. Teruna, bekerja, solat tak tinggal, ada common sense, tak mer0kok, tak kedekut, tak pengotor, tak baran. Kalau tak ada semua ni aku tinggal. Aku tak minta duit berkepuk dan muka hensem pun.

Baca Artikel Penuh