“Sejak ada anak, suami galak jumpa klien, jumpa member, bersukanlah, aku? kering kat rumah dengan anak menempek macam aku sorang je buat anak!”

Sedikit latar belakang fasal suami dan aku. Suami membesar keluarga yang hebat tapi sangat teruk hubungan antara ibu ayah

Ibu ayah yang sentiasa berg4duh siang malam tentang segala benda dari dia kecil sampai la sekarang.

Aku pula membesar dalam family yang bahagia sentiasa happy dan saling sayang menyanyangi sehingga ayah meninggaI

"Sejak ada anak, suami galak jumpa klien, jumpa member, bersukanlah, aku? kering kat rumah dengan anak menempek macam aku sorang je buat anak!"

dan segala tanggungjawab keluarga jatuh di bahu aku. Kami dah 9 tahun berkahwin dan dikurniakan anak di usia ke-9.

Masing – masing sangat hebat bekerja. Aku punya syarik4t sendiri dan suami kerja swasta. Hidup kami okay – okay je kadang – kadang pasang kadang – kadang surut. Pada awalnya aku memang tak berminat nak ada anak.

Baca Artikel Penuh