“Sebulan juga suami tumpang kereta kawan perempuan pejabat suami sebab motor rosak akhirnya dah jadi madu aku”

Bini kedua ni selalunya perampas. So aku nak cerita dulu macam mana aku boleh dapat title ‘isteri kedua’.

Umur aku masuk 25 tahun. So korang nak tahu macam mana aku dapat title ni?Suami aku kena tangk4p basah dengan madu aku iaitu kawan kerja dia sedangkan kitaorang dh bertunang dan tinggal lagi 3 minggu nak nikah.

Ya 3 minggu lagi gais. What a sad life.Aku dapat berita ni sebabkan aku dengan suami aku dan madu aku (kawan kerja dia kan) kerja satu company yang sama.

"Sebulan juga suami tumpang kereta kawan perempuan pejabat suami sebab motor rosak akhirnya dah jadi madu aku"

Cuma beza aku kerja dalam office. Dia dan madu aku banyak travel dan diaorang 1 team.

Masa malam dia kena tangk4p basah tu aku memang tak tahu lah kan cuma aku ada rasa tak sedap hati bila dia tak call atau msj aku 1 hari.

Baca Artikel Penuh