Sah! Netizen berjaya buktikan ‘Sultan Pemurah’ anak DSV

Sah! Netizen berjaya buktikan ‘Sultan Pemurah’ anak DSV. Netizen berjaya buktikan ‘Sultan Pemurah’ anak DSV, rasanya tidak perlu diperkenalkan lagi nama sultan pemurah, orang yang dikenali sifat yang suka bersedekah ribuan ringgit kepada orang biasa, influencer dan artis tempatan.

Walaupun sultan pemurah masih merahsiakan identitinya, namun netizen yakin bahawa dia adalah anak lelaki anak founder terkenal Dato’ seri vida iaitu kacak selepas mendengar suaranya ketika live bersama pelakon dan influencer lain.

Apa yang lebih mengejutkan ramai, lelaki dermawan itu baru-baru ini telah memberikan hadiah ‘Singa’ kepada Kacak ketika anak usahawan itu sedang melakukan live di aplikasi TikTok, semalam.

Semalam netizen terkejut sultan pemurah bagi hadiah ‘singa’ kepada anak usahawan terkenal iaitu kacak ketika sedang live di media sosial tiktok semalam.

Sah! Netizen berjaya buktikan 'Sultan Pemurah' anak DSV

Kacak terkejut semalam ketika dia sedang live dengan followersnya, sultan pemurah hadiahkan ‘singa’ kepada kacak.

Rata-rata netizen yakin reaksi kacak ketika menerima hadiah dari sultan pemurah ketika live semalam hanya lakonan semata-mata dan cik b yang hadiahkan ‘singa’ kepada kacak.

Dikuatkan lagi keyakinan yang suara sultan pemurah bertuka menjadi suara seorang perempuan yang sebelum ini suaranya adalah lelaki ketika join live bersama Ryan Bakery dan Aeril Zafril

Kacak menolak dakwaan netizen bahawa suara sultan pemurah ketika live semalam adalah cik b.

BACA: Perikatan Nasional bakal tarik sokongan kepada Ismail Sabri?

McD naikkan harga semua burger selepas 14 tahun