Puteri Sarah try hard tiru gaya Ira Kazar, netizen sindir Puteri Sarah cuba menangi hati Syamsul ke?

Puteri Sarah try hard tiru gaya Ira Kazar, netizen sindir Puteri Sarah cuba menangi hati Syamsul ke?

Umum mengetahui bahawa nama Ira Kazar sering dikaitkan dengan nama pelakon Puteri Sarah

setelah silih-berganti siri pergolakan rumah tangga antara pelakon Puteri Sarah dan suaminya, Syamsul Yusof apabila telah berkahwin dengan Ira di Thailand.

Puteri Sarah try hard tiru gaya Ira Kazar, netizen sindir Puteri Sarah cuba menangi hati Syamsul ke?

Ira menerima pelbagai kecaman dan kata-kata negatif daripada netizen. Namun, di sebalik tohaman yang dilemparkan itu, ada juga pengguna yang ‘bersimpati’ dengan nasib isteri kedua, Syamsul Yusof ini.

Mana tidaknya, buat perkahwinan kali pertama, Ira sama sekali tidak berpeluang merasai busana pengantin atau majlis pernikahan yang sewajarnya. Malah, acara pernikahan tersebut juga dilakukan di Thailand tanpa saudara mara dan sahabat handai.

Cara pemakaian di antara kedua-dua isteri Syamsul Yusof ini juga sering dibeza-bezakan oleh warganet semenjak tular gambar perkahwinan Ira dan Syamsul.

Netizen juga berjaya menyelidik gambar Ira sehingga menampakkan dirinya hanya memakai stokin bola saat hari pernikahannya menerusi foto pernikahan tersebar itu.

Dalam masa sama, salah seorang pengguna Twitter turut memuat naik kembali video anak kepada pelakon veteran, Kazar Saisi, sedang bergelek yang pernah mencetuskan kontroversi sebelum ini seolah-olah sengaja menegangkan lagi situasi. Perkongsian tersebut turut dibanjiri komen-komen negatif daripada warganet.

Terkini, Puteri Sarah ada memuat naik gambar dirinya memakai baju lengkap berwarna pink, namun aksi gaya yang ditampilkan itu pula didakwa persis gaya Ira Kazar.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata peminat Sarah enggan menyamakan stail dan gaya selebriti ini dengan isteri kedua Syamsul, malah, ada yang mengingatkan aktor ini agar menjaga cara berpakaian dan kekal menjadi diri sendiri.

Konflik ‘tiga segi’ antara Sarah, Syamsul dan Ira dikatakan umpama sebuah siri drama yang dipaparkan dalam kehidupan realiti.

Kata warganet, meskipun ‘popcorn’ sudah habis, namun sehingga kini episod kisah mereka masih berpanjangan.

BACA:

Sekali Menteri berdehem, terus pulih bekalan gula di Kelantan rupanya ini punca putus stok gula masa raya

Johan Asari bakal tamatkan zaman bujang, ini latar belakang wanita pilihannya buat ramai wanita diluar sana kecewa