PRK Chini : Najib dan Azmin bergandingan bahu berkempen

Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini melalui laman FB beliau memuatnaik gambar kempen beliau bersama Azmin yang dipercayai sempena PRK Chini.

Gambar yang dimuatnaik itu disertakan dengan emoji ‘senyum’ mengundang komen pelbagai dari pengguna Facebook beliau antaranya :

Iza Karim – “Eh.. muka sama dlm video sandakan laaa… 😂”

Suriati Mamat- “Alhamdulillah.. Berjiwa besar DSN demi perpaduan dan kesejahteraan untuk agama bangsa dan Negara.. Hari ini Azmin, semalam Datuk Nazri Aziz.. Inshaa Allah Pm8 akan bersemuka dgn DSN suatu hari nanti.. Buang yg keruh Ambil yg jernih.. Perkukuhkan MN untuk pru 15..semoga prk Chini BN menang..”

Fir Mokhtar – “walaupun saya suka mengenai kerjasama yang mana menubuhkan nama kerajaan perikatan nasional tetapi saya masih tak suka dengan beberapa individu pemimpin terutamanya yang sebelah bosku apapun semoga Allah mempermudahkan segala urusan bosku berserta dengan lain dalam menjalankan tanggungjawab yang amanah membantu rakyat.. ayuhhh”

Mas Jack – “Beliau sblm ini mengutuk n mghina BosSKuuuuu d setiap ceramahnya…semoga beliau insaf n takut utk buat fitnah lgi kpd BosSKuuuuu…”

Afiq Bin Salleh – “Datuk seri ni senyum kombing saja..😀 hehe anyway dato seri, hotel 4P sheraton di sandakan suda tutup dato seri. Akibat daripada bencana wabah covid19, mari kita doakan sama sama agar pekerja yang hilang pekejaan mendapat pekerjaan semula. Aamiinn”

Sumber :