Penonton Sepahtu Reunion teruja tengok Ryan, "kalah pelawak profesional macam ni!"

Penonton Sepahtu Reunion teruja tengok Ryan, “kalah pelawak profesional macam ni!”

Penonton Sepahtu Reunion teruja tengok Ryan, “kalah pelawak profesional macam ni!” Berminggu-minggu nama selebriti TikTok Malaysia, Ryan Bakery menjadi sebutan netizen malah kejayaan demi kejayaan diperolehnya mengundang rasa bangga buat peminat yang sekian lama mengikuti content dihasilkannya berdasarkan zaman kanak-kanak dan persekolahan.

Content yang telah disajikan buat peminat itu ternyata melonjakkan namanya untuk berterusan dikenali dalam dunia hiburan tanah air. Terbaharu, Ryan Bakery menjadi tetamu jemputan di sebuah rancangan popular, Sepahtu Reunion Live.

Ternyata jemputan pihak Sepahtu Reunion Live untuk mengundang Ryan Bakery pada malam tadi mencetuskan ramai peminat influencer ini begitu gembira. Mana tidaknya, selepas muncul di beberapa program, akhirnya Ryan Bakery muncul di rancangan lawak bersama kumpulan Sepahtu. Apatah lagi bergandingan dengan Jep Sepahtu.

Seperti diketahui selain Ryan Bakery, WanChai juga muncul bersama di rancangan tersebut. Namun begitu, satu rakaman video pendek dikongsikan ini mencetuskan netizen tergamam dengan sorakan penonton Sepahtu Reunion Live yang memberikan sokongan buat Ryan Bakery.

Sehinggakan Ryan Bakery juga turut tergamam tidak dapat berkata-kata. Dalam pada itu, perkongsian peminat Ryan Bakery oleh, Mutalibraof yang turut memberitahu dirinya menonton Astro disebabkan Ryan Bakery itu juga menarik perhatian netizen untuk meninggalkan ratusan reaksi teruja dengan kemunculan influencer tersebut pada malam tadi.

Penonton Sepahtu Reunion teruja tengok Ryan, "kalah pelawak profesional macam ni!"

“Dengan aku aku sekali jerit time Ryan keluar…”

“Lain macam kena sorak…”

“Member takleh nak bercakap sebab penonton sorak tak henti…”

@mutalibraof Aku tgok astro sbb deorang @𝙍𝙮𝙖𝙣𝘽𝙖𝙠𝙚𝙧𝙮 @WanChai 🤣✨ #ryanbakery #wanchai #sepahtureunion #fyp ♬ original sound – Mutalib Raof

BACA:

Lelaki menang jackpot RM11.9 Juta dari Toto, niat mahu dermakan

Selepas tular perkahwinanya dengan pak arab kaya, Laudya Cynthia Bella umum bersara

Kerja hanya perlu rasa gula-gula, syarikat ini tawar gaji RM300,000!

CATEGORIES