Penat hadap jem 4 jam nak sampai Temerloh gara-gara tol gombak, sekali gadis ini ‘komplen’ siap tag menteri

Meneruskan perkongsian klip durasi pendek ini disiarkan oleh akaun Tiktok amiraabdullahhh, telah ditular baru-baru ini di media sosial.

Dalam video klip ini menunjukkan di mana seorang wanita membuat satu klip durasi pendek mengenai kesesakan jalan raya di Tol Gombak yang sering berlaku setiap minggu.

Wanita ini yang dikenali sebagai Amira, meluah bahawa beliau sudah penat dengan kesesakan jalan raya yang dialami

Penat hadap jem 4 jam nak sampai Temerloh gara-gara tol gombak, sekali gadis ini 'komplen' siap tag menteri

setiap kali balik kampungnya dan meminta pihak atasan untuk melakukan sesuatu tentang isu ini.

Beliau juga memberi pendapat tentang isu ini kepada pihak berkenaan untuk menaik taraf laluan tersebut atau menghapuskan sahaja Tol Gombak itu.

Netizen turut memberi komen mengenai video klip ini, mengatakan bersetuju dengan pendapat wanita ini untuk hapuskan atau menaik tarafkan Tol Gombak tersebut.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh @rosebirumediacom

Ada juga yang meminta agar pihak berkuasa mengambil tindakan tentang isu ini dan menyelesaikan dengan secepat yang mungkin, kerana mereka turut penat dan letih menghadap perkara yang sama apabila pulang ke kampung.

Perkongsian video klip di Tiktok ini telah mendapat sambutan orang ramai sebanyak 36.4K penonton, 771 sukaan dan 176 komen.

Baca lagi:“Anak ini bawa malapetaka dalam hidup aku..disangka jadi penyejuk hati dan jiwa rupanya berjiwa iblis, tergamak buat projek dengan bapa sendiri”