Pemuda umur 23 tahun ikhlas kahwin dengan ibu tunggal anak 5

Pemuda umur 23 tahun ikhlas kahwin dengan ibu tunggal anak 5. Berbeza dengan zaman dahulu, lelaki muda sekarang sangat terbuka memperisterikan wanita bergelar janda ataupun ibu tunggal. Usia jauh beza bukan halangan, apa salahnya jika cinta bertaut asalkan kedua-dua sudah bersedia melayari bahtera perkahwinan baru, kan?

Bila tahu dia dalam kepayahan dengan anak masih belajar, saya ajak kahwin

Persis kisah dikongsikan oleh seorang pemuda ‘sado’ berusia 24 tahun ini, dia juga nekad memilih seorang ibu tunggal 5 anak sebagai penyeri hidup. Di sebalik perkenalan mereka yang bermula di laman Facebook, dia benar-benar ikhlas hendak membantu apabila mengetahui kepayahan hidup wanita berstatus balu ini setelah pemergian suami 5 tahun lepas.

Pemuda umur 23 tahun ikhlas kahwin dengan ibu tunggal anak 5

Saya anak ke-8 daripada 9 beradik…Isteri lebih tua dari kakak sulung saya

Walaupun isterinya yang berumur 47 tahun jauh lebih berusia daripada kakak sulungnya (40 tahun), mereka benar-benar bahagia sejak mendirikan rumah tangga 4 tahun lalu. Ditanyakan mengenai penerimaan orang sekeliling, lelaki ini bersyukur keluarganya memberikan restu penuh untuk hubungan tersebut.

Mulianya hati dia, untung isteri…Harap banyak lelaki bujang yang macam ni
Ibarat 1 dalam seribu, netizen turut tumpang gembira melihat kemanisan rumah tangga pasangan itu. Tidak ketinggalan, ramai memberikan pujian kerana masih ada lagi lelaki yang ikhlas membantu nasib golongan ibu tunggal dan bukan semata-mata kerana nafsu.

Jarak Usia 23 Tahun, Jejaka Ikhlas Nikahi Ibu Tunggal Anak 5 Atas Niat Menolong

@geemie8599 #fypage #fypppppoppppppppppppppppシ #papamuda #jodohku #alhamdulillah❤️ ♬ bunyi asal – GEEMIEGAS

BACA:

Didakwa menangis minta jawatan tim. speaker dekat Anwar, Rashid Hasnon bersuara

Ustaz ni kata suami dayus tak mampu bayar hospital swasta isteri bersalin, “tahu nak sedap je”

Barisan selebriti mula ‘cabut lari’ dari Twitter selepas Elon Musk ambil alih