Netizen dedah muka penyondol kacau rumah tangga Hafidz Rosdi

Netizen dedah muka penyondol kacau rumah tangga Hafidz Rosdi. Tular di media sosial sejak semalam tentang pendedahan isteri kepada pelakon Hafidz Roshdi tentang kecurangan suaminya.

Malah, menerusi Facebook juga seorang wanita dipercayai rakan kepada isteri Hafidz memberi bayangan seolah-olah wanita itu sudah lama pendam kisah ini.

“Bini Dia Lagi Lawa…” – Netizen Akhirnya Ketemu Siapa Wanita ‘Penyondol’ Rumah Tangga Hafidz Roshdi?

Netizen dedah muka penyondol kacau rumah tangga Hafidz Rosdi
Dia turut mendakwa ‘penyondol’ yang sedang hangat diperkatakan itu bernama Athirah Yuhada dan sejak semalam ramai warganet melakukan pencarian tentangnya.

Bukan itu sahaja, turut tular di media sosial juga satu tangkap layar mempamerkan perbualan mesra di antara Hafidz dan Athirah menerusi Whatsapp.

Nak gambar sayang. Rindu.”

Sementara itu, menerusi ruangan komen ramai netizen mengutuk wanita itu kerana didakwa ‘berani’ meletakkan initial ‘HR’ bersama dengan emoji berbentuk hati di bio profil Instagram.

Bagaimanapun, difahamkan wanita itu kini sudah menyahaktif akaun miliknya selepas tular di internet tentang skandalnya bersama pelakon berkenaan.

Rata-rata netizen mengecam Athira habis-habisan serta mengkritik rupa parasnya dan membandingkannya dengan isteri Hafidz. Malah, ada yang menyindirnya tetap pergi ke surau untuk menunaikan solat di saat menjadi ‘penyondol’ suami orang.
Nak tanya betul ke ni skandal Hafidz Rosdi? 🥹

Kenapalah dia sanggup buat macam tu dekat wife dia? Aifa ingat dia akan terus setia dengan wife. Tapi…

Dengan ini tak boleh pakai dah ayat lelaki tak hensem je selalu curang, yang hensem semua setia. Khennn?

 

Btw, sayang baru keluar surau. Bagus sayang ni. Tapi Hafidz puji cantik tu betul2 ikhlas ke just main angin sayang🫠

Ni kalau ikan patin ulas ni mesti dia akan blame wife Hafidz Rosdi bersalah dalam hal. Lelaki mana pernah salah. Euwwwww.

BACA: 

“2 hari lepas doktor kata i mandul”, Lelaki ini pilih sedap, elak bertanggungjawab lepas kekasih hamil 6 bulan

“Cakap dekat mak u, jangan mati, I nak campak duit dekat muka dia,” Wanita dedah kisah dilacur suami