“Nak cakap tak pandai layan suami saya bukan noob, saya tau few position and im a best rider and my energy memang super tapi kenapa suami buat saya macam ni”

Salam min saya just nak tanya pendapat especially pembaca lelaki. Sebelum saya mulakan cerita hope min boleh hide profile saya. Terima kasih.

Saya kenalkan diri saya dulu untuk mudahkan pembaca memberi pendapat.

Saya berumur 30an , seorang isteri bekerja (bidang profesional) , berdarah kacukan ( bukan melayu) , seorang pembersih dan organize (sbb ada ocd) ,

"Nak cakap tak pandai layan suami saya bukan noob, saya tau few position and im a best rider and my energy memang super tapi kenapa suami buat saya macam ni"

jenis aktif bersukan , pandai masak (btl2 masak ala2 chef) mmg selalu masak untuk suami jarang makan luar dan soft spoken , manja tp tegas.

Suami saya pula berumur 20an kerja biasa (kilang eletronik), berdarah kacukan juga (bukan melayu), seorang yang aktif bersukan, tak pandai buat kerja-kerja rumah tapi selalu bantu saya juga walaupon dia tak pandai sangat buat, dan hard spoken ( bahasa kasar sikit ayat2 dia ayat2 budak2 gen z), manja tp kebudak budakan sikit.

Baca Artikel Penuh