“Mula-mula suami gembira dapat izin kahwin dua, semuanya bahagia sampailah anak madu lahir, madu mengadu suami tak tolong jaga anak, padan muka!”

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Aunty tahu, ramai akan kecam tajuk ni tapi ni dari sudut pandangan Aunty lah sebab Aunty tengok m4kin ramai pasangan yang memilih untuk berpisah.

Aunty hormat pandangan masing – masing dan Aunty faham sebab Aunty pun pernah berada di tempat kalian masa diduakan tu cuma Aunty ter-jebak sampai ter-poligami.

Dan sebab Uncle tiba – tiba terlepas cakap beberapa hari lepas, kenapa la saya kahwin dua.

"Mula-mula suami gembira dapat izin kahwin dua, semuanya bahagia sampailah anak madu lahir, madu mengadu suami tak tolong jaga anak, padan muka!"

Hah, kenapa pulak awak menyesal dengan peny4kit yang awak cari ni. So story ni lebih kepada nak chill – chill je bak kata anak – anak Aunty.

Jadi Aunty share sambil – sambil minum kopi, makan cekodok dan layan Netflix. Cerita Aunty ni banyak Aunty olah sebab takut ada orang kenal. Sikit perkenalan, Aunty ni biasa – biasa saja dari segi rupa. Tak gemuk, tak kurus, sedang – sedang je, tak gelap, tak jugak cerah, agak bergaya sopan untuk usia Aunty.

Baca Artikel Penuh