'Meremang bulu roma tengok Ummi Nazeera dalam scene ni', layak diangkat pelakon terbaik!

‘Meremang bulu roma tengok Ummi Nazeera dalam scene ni’, layak diangkat pelakon terbaik!

‘Meremang bulu roma tengok Ummi Nazeera dalam scene ni’, layak diangkat pelakon terbaik! Ummi Nazeera layak diangkat pelakon terbaik Malaysia! Itulah kata-kata semangat dari netizen bila tengok aksinya dalam drama TV3.

Semakin emosi penonton menyaksikan drama Risik Pada Hati yang kini masih bersiaran di kaca televisyen menerusi siaran TV3 di Slot Akasia apabila konflik dialami antara watak Hayfa, Adam dan Aisyah semakin ‘panas’ dengan mencuri tumpuan ramai.

Malah menerusi episod yang ke-27, drama Risik Pada Hati menjadi buah mulut penonton dengan pelbagai spekulasi apabila Hayfa lakonan daripada Ummi Nazeera yang meluahkan perasaannya kepada suami, Adam lakonan Alif Satar.

Meskipun terungkap penjelasan antara konflik dialami Adam dengan isteri keduanya, Aisyah namun luahan Hayfa mencetuskan ramai membuat pelbagai spekulasi yang mana ada yang yakin, dia rasa serba salah dan sengaja membuat sedemikian demi Adam dan Aisyah.

Walau bagaimanapun, penonton setia Risik Pada Hati begitu puas hati mendengarkan luahan Hayfa terhadap Adam dan lakonan Ummi Nazeera membuatkan ramai terkesan dan kagum dengan bakatnya apatah lagi setelah melihat bts atau video disebalik tabir lakonannya ini.

'Meremang bulu roma tengok Ummi Nazeera dalam scene ni', layak diangkat pelakon terbaik!

Hantaran video oleh pemilik akaun bernama, Ajuahmad_ tersebut mencuri tumpuan ramai dengan bts Risik Pada Hati yang merasa kagum juga kepada team drama terbabit yang diharapkan peminat agar drama itu juga menang anugerah selain lakonan Ummi Nazeera sebagai Hayfa turut dipuji ramai.

@ajuahmad_ Let me go 🔥🔥 LAST skali tu senyum puas 😝 sape tgk ulang lebih 3x kite geng 🤝 #behindthescenes #episode27 #risikpadahati #zamriezgoldenpicturessdnbhd #Akasiatv3 #tv3malaysia #fyp #fypdongggggggg #fypシ゚viral ♬ Aku Wanita Biasa – Krisdayanti & Anang

“Good Job…”

“Puas hati… rasanya dah lebih 10x tengok”

“Sudah sudah…”

“Puas hati…”

BACA:

Video ranjang mirip Noh Hujan dengan wanita ‘tak sunat’ pula tersebar?

JPA tampil ‘backup’ bosnya, jawab dakwaan keluar kata kesat kepada pegawai imegresen

Padah main dengan suami orang, mahkamah arah wanita bayar RM2.4 Juta

CATEGORIES