Tuduhan fitnah : Mat Sabu bakal saman Mokhtar Senik

Semalam saya posted posting yang ada red highlight tu dan saya kata saya tak pasti sama ada kawan kawan saya spt YB Khalid Samad, YB Mahfuz dan YB Mujahid akan saman atau tidak orang tersebut atas posting dia tu.

Hari ni katanya posting tu dah tak ada lagi dah dlm FB dia. Jika betul, takkan laju sgt delete. Tapi biar saya bagi nasihat free Jika ostad padam sekalipun , masih boleh kena saman. Saya pernah ada kes mcm tu.. Saya wakil client saya saman dpt gantirugi rarusan ribu juga. Saya dengar kawan kawan saya tu mungkin nak teruskan juga tindakan undang-undang.. Saya je tak kot insyaAllah.

Yang posting ttg YB Abang Mat Sabu tu, YB Abg Mat ada minta nasihat saya . Nampak dia pun macam nak saman juga. So get ready lah Ostad ya. The more the merrier, orang kata!

Mana tahu jika orang lain duduk rumah waktu ni mungkin ada terima bantuan, ostad pula duduk rumah terima saman!!

Abang Mat baru hubungi saya kata dia nak SAMAN juga orang ni.. Saya hanya bagi tahu.. Jika dia minta saya jadi tok loya dia untuk soal ostad, tak upayalah ..

Mungkin kena renew lah kot sijil peguam. Ingatkan tak mahu jadi tok loya lagi dah. Bila Abang Mat minta saya susah nak tolak. Kami dah macam keluarga.

 

 

 

Sumber :

COMMENTS

Wordpress (0)