Mak perasan ada perempuan selalu mesej ayah. ayah selalu tak makan dekat rumah. aku selongkar pejabat ayah, jumpa sesuatu

Saya tak tahu nak meluahkan kepada siapa tetapi benda amat mengecewakan saya. Saya seorang yang mempunyai trust issue yang tinggi

Dan apabila kejadian ini berlaku dan telah membuat saya rasa kecewa dan sedih teramat sangat.

Okay benda ini berlaku apabila ibu saya kelihatan sedih dan tidak banyak bersembang, berbual macam selalu.

Mak perasan ada perempuan selalu mesej ayah. ayah selalu tak makan dekat rumah. aku selongkar pejabat ayah, jumpa seseuatu

Tapi ibu tak mengadu apa – apa pun. Semuanya jadi apabila ayah saya tidak balik makan tengahari, selalunya ayah akan balik makan tengahari di rumah dan sememangnya itu rutin harian ayah.

Benda ni berlaku sejak akhir – akhir ni apabila ayah saya sering ada appoinment lunch pada setiap minggu dan akan balik ke rumah pada waktu maghrib bukan pada waktu kerja. Perubahan yang mend4dak secara tiba – tiba, mestilah ibu akan rasa lain.

Baca Artikel Penuh