“Mak obses dengan kamera, dia suka bergambar dan pernah sekali ayah tertinggal kamera dalam kereta, rupanya mak aku buat perangai”

Masalah yang aku nak ceritakan ni semua dah selesai, pendek kata, they’re just my memories that i wanted to share

Aku ni asal utara, anak sulung dari 5 orang adik beradik, mak ayah aku memang orang susah lah jugak,

Bapak aku drebar je, mak, sebelum dia mula kerja kilang masa aku umur 10 tahun, suri rumah tapi tak gaya suri rumah pun.

"Mak obses dengan kamera, dia suka bergambar dan pernah sekali ayah tertinggal kamera dalam kereta, rupanya mak aku buat perangai"

Dia memang bergaya orangnya, masa mula kahwin dengan bapak aku depa ni macam langit dengan bumi, mak aku kuning langsat, rambut ikal mayang, mata besar, cantik natural beauty.

Pendek kata macam artist lah. Bapak aku pulak hitam manis, rambut kerinting, rambut tak berapa nak ada (umur dah 29 tahun masa kawin).

Baca Artikel Penuh