Mahathir jawab ‘serangan’ Najib terhadapnya

Najib nafi buat kenyataan anti masyarakat Cina pada 1987. Baguslah. Saya terimalah penafiannya. Saya juga sudah banyak kali nafi tuduhan saya mencampuri badan kehakiman.

1. Bekas Peguam Negara nafi penglibatan Tun Mahathir dalam pemecatan Salleh Abas:

2. https://www.freemalaysiatoday.com/…/i-didnt-interfere…/

Dia nak kata saya rasis. Yang saya ingat, selepas PRU-13 bila Najib hilang popular vote kepada pembangkang, keluar tajuk utama “Apa Lagi Cina Mahu” yang dikait dengannya.

Dia nak kata saya beruntung dengan pengharaman UMNO. Apa pernah parti Kerajaan diharamkan hanya kerana kesilapan oleh dua tiga cawangan dari beribu cawangan. Saya terpaksa berhempas pulas untuk hidup UMNO semula. Itu pun tidak semua kembali. Kenapa Najib pilih UMNO Baru. Ke mana Najib jika pilih Semangat 46. Yang untung ialah Najib, saya hanya dapat balik tempat. Najib dapat jadi PM dan untung besar.

Najib kata saya nak jadi RBA paling tua. Saya tidak ada pasukan Cybertrooper yang besar seperti Najib, saya tak ada berbilion seperti Najib terpaksalah saya jadi saya punya cybertrooper.

Dulu pun ada laporan bagaimana hampir 70 peratus penyokong Twitternya palsu. Boleh baca kat sini kalau dah lupa:

https://www.meldmagazine.com.au/…/world-leaders-fake…/

dan di sini: https://www.malaysiakini.com/news/230215.

Yang terbaru, isteri Najib Rosmah dalam keterangan mahkamah juga dikatakan belanja hingga RM100,000 sebulan untuk menggaji cyber trooper.

Bacalah di:

https://www.theedgemarkets.com/…/rizal-30-40-cyber…

https://www.nst.com.my/…/rosmah-gave-rm100000-monthly…

Kita dah nasihat tak payah sibuk benda-benda lain. Tumpu kes-kes mahkamah yang bertimbun-timbun dan masih berjalan. Banyak sangat tuduhan yang berat dan perlu dia jawab.

https://www.hmetro.com.my/…/kabinet-setuju-cadangan..

https://www.bharian.com.my/…/najib-terima-rm2973-bilion…

Selain itu, Najib perlu juga sediakan fakta-fakta cukup untuk nak saman Tommy Thomas yang kaitkan Najib dengan pembunuhan Altantuya.

https://www.bharian.com.my/…/najib-akan-failkan-saman…

Pendapat saya, Najib juga harus saman Tommy Thomas pasal burukkan bapanya Tun Razak, pemimpin Melayu yang kita hormati. Kalau yang ini, saya akan sokong dia.

https://www.sinarharian.com.my/…/Nazir-terkilan-ayahnya…

Sumber :