“Lepas tahu pasal bakal madu, entah kenapa aku macam biasa je, tak marah pun, bukan tak sayang suami, tapi tak salah kalau ada yang tolong jaga dia”

Assalamualaikum semua. Actually saya tak pandai nak karang ayat. So memang saya straight forward je la ye.

Nak mintak pendapat dan nasihat, adakah saya atau suami perlu berubah dalam masalah kami ini.

Saya membesar dengan ibu tunggal. So memang dari kecil saya pandai mencari duit sendiri.

"Lepas tahu pasal bakal madu, entah kenapa aku macam biasa je, tak marah pun, bukan tak sayang suami, tapi tak salah kalau ada yang tolong jaga dia"

Kerja tolong orang di pasar malam, tolong ibu sebagai petani, dan macam2 lagi saya buat untuk menjana pendapatan.

Hasil dari kerja keras, saya dapat peluang ke Universiti hingga degree. Seterusnya saya menyambung master dan PHD hasil dari biasiswa yang saya perolehi.

Baca Artikel Penuh