Lama tak nampak, rupanya Juliana Evans tengah sarat hamil anak kedua

Lama tak nampak, rupanya Juliana Evans tengah sarat hamil anak kedua. Selepas berteka-teki akhirnya, pelakon dan pengacara, Che Puan Julia­na Evans mengumumkan dia bakal menimang cahaya mata kedua.

Berita gembira itu dikongsikan di akaun Instagram peribadi miliknya pada Selasa.

“Kami gembira untuk mengumumkan bahawa bakal menimang cahaya mata kedua dan kami sangat teruja tentangnya. Doakan yang baik-baik,” katanya dalam kapsyen.

Lama tak nampak, rupanya Juliana Evans tengah sarat hamil anak kedua

Dalam kapsyen itu dia turut membuat tanda pagar dengan memberitahu usia kandungannya sedang berada di trimester kedua iaitu 22 minggu.

Menerusi entri yang sama Juliana turut memuat naik fotonya bersama baby bump. Foto itu berlatar belakangkan pemandangan laut.Dalam masa yang sama pelakon KAMI The Movie itu turut berkongsi rakaman video saat membuat ultrasound scan bersama doktor di sebuah hospital.

Kemas kini berkenaan mendapat perhatian rakan artis dan pengikutnya yang rata-rata mengucapkan tahniah di atas berita gembira berkenaan.

Terdahulu netizen sudah beberapa kali berteka teki dengan status kehamilannya itu apabila perutnya kelihatan sedikit membesar seperti ‘baby bump’ sewaktu acara sambutan ulang tahun kelahiran suaminya, Tengku Sha­riffuddin Shah Tengku Sulaiman Shah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Juliana Sophie Evans (@julianaevans)

Juliana dan Tengku Shariffuddin Shah men­dirikan rumah tangga pada April 2017.

Pasangan itu dikurniakan se­orang anak perempuan yang diberi nama Tengku Kamiliah Zanariah Josephine Ehsan Shah berusia dua tahun.

Komen netizen:

Sekadar info, Che’ Puan Juliana Evans telah mendirikan rumah tangga dengan kerabat diraja Johor-Selangor, Tengku Sulaiman Shah al-Hajj pada 30 April 2017. Pasangan ini turut dikurniakan seorang anak perempuan, Tengku Kamiliah Zanariah Josephine,3.

BACA:

Banjir Johor: “Tolong kami, tak tahan lapar, semua atas bumbung sekarang..”

Rezeki terpijak! Tokey bundle jumpa duit Jepun dalam baju bundle, bila ditukar kepada RM, ini nilainya