“Laki aku hilang masa aku bersalin, senyap-senyap dia bawa balik ‘maid’, tak sangka ini yang dia hadiahkan masa birthday aku!”

“Laki aku hilang masa aku bersalin, senyap-senyap dia bawa balik ‘maid’, tak sangka ini yang dia hadiahkan masa birthday aku!”

I selalu pesan dekat husband… Kalau satu hari nanti, you ada suka dan cinta perempuan lain selain I, I tak nak tau you couple dengan dia lama lama.

I tak nak you bawak dia ke hulur hilir. I tak nak you check in dengan dia padahal korang bukan suami isteri. I nak, you bagi tahu i.

"Laki aku hilang masa aku bersalin, senyap-senyap dia bawa balik 'maid', tak sangka ini yang dia hadiahkan masa birthday aku!"

Then, kita bincang untuk halalkan hubungan dia dengan U.

I tak nak you berdosa sebab maksiat tu.And if you dah kahwin dengan dia, i takkan mintak cerrai sampai you sendiri lepaskan i or you sendiri dah tak mampu nak berlaku adil dekat i dan anak anak.

Baca Artikel Penuh