Kerap tidur dengan mak syah, budak 6 tahun tiru asksi lucah di sekolah. “Dia Buka Seluar Suruh Rakan Buat Sesuatu”

Terdapat satu kisah tular di TikTok diceritakan oleh Puan Puteri Kasim, dimana ia merupakan pengalaman kenalannya sendiri.

Melalui perkongsiaan cerita itu, kenalannya itu mempunyai 2 orang anak lelaki, seorang 3 tahun dan seorang lagi berusia 6 tahun.

Satu hari, guru meminta si ibu datang ke sekolah kerana didapati anak berusia 6 tahun itu melakukan hal yang tidak sepatutnya budak bawah umur lakukan.

Kerap tidur dengan mak syah, budak 6 tahun tiru asksi lucah di sekolah. “Dia Buka Seluar Suruh Rakan Buat Sesuatu”

Melalui aduan yang dibuat guru, anak lelakinya itu telah membuka seluar dan bertindak mengeluarkan anggota bawahnya,

@puterikasim Replying to @Fatin Pauzi share kisah ni, supaya mak bapak ada awareness kenapa kena asing tempat tidur. #pendidikanwanitacantiksihat ♬ original sound | Tips wanita cantik – Mommy PK

lalu menyuruh rakan sekelasnya yang lain membuat sesuatu terhadap ‘alatnya’ itu.

Kalau nak bersama, tolong jangan buat suara-suara anak boleh dengar.

Sewaktu ditanya mengapa boleh terfikir untuk melakukan aksi tersebut, budak itu berkata sering melihat ibu dan ayah lakukan hal seperti itu di rumah.

Kisah ini sememangnya membuka mata ramai bertapa pentingnya untuk mengasingkan tempat tidur anak seawal usia 3 tahun agar mereka tidak terikut-ikut melakukan aksi yang dilakukan oleh ibu bapa malam hari.

BACA” Ingatkan label negara dunia ‘pertama’, ‘kedua’ & ‘ketiga’ ikut kemajuan negara sahaja, Malaysia negara dunia ke berapa?