Kekasih hamil luar nikah, penyanyi popular Malaysia terpaksa kahwin akibat dah terlanjur

Kekasih hamil luar nikah, penyanyi popular Malaysia terpaksa kahwin akibat dah terlanjur. Tiada angin, tiada ribut, ‘panas’ di media sosial mengenai seorang penyanyi lelaki popular yang dikatakan terpaksa berkahwin dengan seorang gadis kerana sudah terlanjur. Macam tak percaya, tapi itulah kenyataan.

Menurut laporan BOOM!, penyanyi lelaki berkenaan sebenarnya artis kegilaan ramai gadis di luar sana dan sumber turut berkongsi sebuah foto menunjukkkan dia bersama seorang wanita cantik jelita dan kedua-duanya sedondon memakai pakaian berwarna putih.

Difahamkan mereka baru sahaja bernikah selepas penyanyi lelaki itu baru putus cinta dan wanita tersebut bukanlah sesiapa dalam industri hiburan.

Bukan setakat terlanjur sahaja, bahkan perkahwinan mereka dikatakan mahu menutup perut si wanita tersebut yang dikatakan hamil anak luar nikah.

Astagfirullah, sekiranya betul dakwaan yang diberikan oleh pemberi maklumat tersebut, maka tidak hairanlah jika penyanyi lelaki berkenaan digelar buaya darat ataupun playboy oleh bekas kekasihnya sebelum ini.

Kekasih hamil luar nikah, penyanyi popular Malaysia terpaksa kahwin akibat dah terlanjur

Didoakan semoga pasangan tersebut insaf dan kembali ke pangkuan jalan.

Semoga pasangan dimaksudkan insaf dan menghadapi kehidupan mendatang dengan bahagia hingga ke syurga.

BACA:

Orang ramai menangis tengok Zamani didukung turun dari pentas

Orang ramai kata muka Bilal dan Afwa sebijik sama

Ayah gigih pecut kejar bas sampai highway Karak dari TBS, nak hantar anak masuk belajar, ‘lewat seminit je pun’