Kecoh harimau baham pakcik tua sampai terbaring, kawan hanya mampu rakam

Kecoh harimau baham pakcik tua sampai terbaring, kawan hanya mampu rakam. . Satu perkongsian video daripada seorang pengguna fesbuk ini amat membuatkan bulu roma kita meremang. mana tidaknya,…seekor harimau tiba tiba masuk kampung di sebuah jalan raya panjang lalu ia mungkin menerkam seorang lelaki tua.

tidak pasti bagaimana keberadaan lelaki tua itu selepas itu tetapi diharap dia selamat dan tidak mengalami kecederaan teruk.

Apakah bezanya kucing dengan harimau? Kucing adalah binatang berkumis tapi tak berjenggot. Ketika menerkam tikus, maka kukunya disembunyikan. Matanya tak berkedip seperti menghipnotis sang tikus untuk tidak bergerak.

Ketika berhasil memakan mangsanya, tangannya dibersihkan dengan ludahnya dengan menggosokkan kemulutnya. Selesai makan baru mengeong. Itulah kucing. Berbeza dengan harimau, ia akan mengaum dulu baru menerkam.

Kecoh harimau baham pakcik tua sampai terbaring, kawan hanya mampu rakam

Harimau baham pakcik, yang pelik kenapa ramai-ramai ada dekat situ siap rakam lagi

Satu perkongsian video daripada seorang pengguna fesbuk ini amat membuatkan bulu roma kita meremang. mana tidaknya,…seekor harim4u tiba tiba masuk kampung di sebuah jalan raya panjang lalu ia mungkin menerkam seorang lelaki tua. tidak pasti bagaimana keberadaan lelaki tua itu selepas itu tetapi diharap dia selamat dan tidak mengalami kecederaan teruk.

BACA:

Lelaki ini sanggup pura-pura pergi kerja setiap hari, takut nak beritahu isteri dah ‘jobless’

Gaji tertunggak dah lama, pemain liga Malaysia terpaksa jual rumah dan kereta