“Kalau mak ayah dia sakit, sanggup bawa pergi hospital swasta, dia swipe je tanpa rasa was-was, tapi bila isteri sendiri sakit, dia suruh ke hospital kerajaan”

Nama aku Beras. Of course la nama samaran kan. Mana ada parents nak letak anak nama Beras. Hehe

aku nak cerita pasal apa yang terbuku di hati aku. Pasal suami aku dan keluarganya. aku ni perempuan umur 30an.

Sedikit latar belakang, aku ni dah lebih 10 tahun kahwin dengan suami dan ada 2 orang anak.Tapi aku rasa suami aku terlalu melebihkan keluarga dia berbanding aku.

Baca Artikel Penuh