Kak KM buat 'goyang maut' lepas menang kes mahkamah, "berdarah hidung tengok.."

Kak KM buat ‘goyang maut’ lepas menang kes mahkamah, “berdarah hidung tengok..”

Kak KM buat ‘goyang maut’ lepas menang kes mahkamah, “berdarah hidung tengok..”. Kak KM hari ini mengundang kecaman netizen apabila buat goyang berahi di depan umum.

Usahawan kosmetik Liana Rosli yang juga anak kepada seniwati Normah Damanhuri mengumumkan bahawa dia telah memenangi kes saman fitnah yang dibuat oleh bekas abang iparnya sendiri setelah lebih setahun turun naik mahkamah.

Kata Liana Rosli atau lebih dikenali sebagai Kak KM, saman fitnah itu telah difailkan bekas suami kepada kakaknya sebagai tindakan mempertahankan diri yang dibuat oleh Liana ketika satu siaran langsung di Instagram pada tahun lalu.

Ditemui media, Liana memberitahu bahawa bekas abang iparnya itu juga telah ‘membayar’ golongan netizen untuk sebarkan cerita yang tidak baik tentang dirinya.

Syukur akhirnya kes ini selesai dan saya menang. Sebenarnya saya tidak sebut pun nama dia ketika sesi live tu, tapi dia yang terasa sehingga ambil tindakan saman.

Kak KM buat 'goyang maut' lepas menang kes mahkamah, "berdarah hidung tengok.."

Dalam hantaran terbaru di Instagram, Kak KM dilihat ‘rancak’ meraikan kemenangan kes saman fitnah tersebut bersama barisan peguam dan ahli keluarganya.

Apa yang lebih menarik perhatian netizen adalah cara usahawan itu meraikan kemenangan sehingga mengundang kritikan dan juga kecaman netizen.

BACA:

Geram cari pantai tak jumpa, pelancong ni selamba berjemur tengah KL

Baru umur 10 tahun dah ada asset RM65 juta!

Tular video budak lelaki masuk dalam kain penyanyi wanita masa tengah live

CATEGORIES