Jep kena suap dengan Sari Yanti lepas disuap Erra Fazira

Jep kena suap dengan Sari Yanti lepas disuap Erra Fazira. Sebut sahaja nama Jep, tentu ramai yang tak kering gusi dengan lawaknya saban minggu di rancangan popular, Sepahtu Reunion Live 2022 yang bersiaran di Astro Warna. Terbaharu, rancangan ini telah mengadakan Sepahtu Reunion Live Tour 2022 dan baru-baru ini pula berlangsungnya episod pertama di Stadium Tertutup Pasir Gudang, Johor Bahru.

Walau bagaimanapun, episod pertama itu sahaja sudah membuatkan ramai begitu terhibur disebabkan gelagat berani Jep apabila pelakon jelita, Erra Fazira hadir sebagai selebriti jemputan. Sehinggakan Jep hangat diperkatakan ramai apabila dia juga sempat disuap bubur oleh Erra Fazira.

Meskipun begitu, peminat juga sempat mengadu kepada isteri Jep Sepahtu, Sari Yanti apabila dia yang dahulunya sering membuat lawak berlapik namun kali ini agak sedikit berani menyebabkan ramai terhibur dengan pelawak dan penyampai radio Sinar FM ini.

Ternyata terbaharu pula Jep menerusi satu muat naik di akaun Jeptapan di TikTok menarik perhatian lebih 700,000 kali ditonton oleh warganet apabila dia berkongsikan kejadian yang terjadi di rumah pula.

Nampaknya selepas disuap oleh Erra Fazira di rancangan tersebut, Jep di rumah pula disuap oleh Sari Yanti yang lalunya mengundang tawa ramai melihat akibat yang perlu ditanggungnya.

Jep kena suap dengan Sari Yanti lepas disuap Erra Fazira

“Kak Sari baru kasi masuk rumah…”

“Nasib baik dia suap…”

“Beza diantara rumah…”

“Tengah makan, lap air mata eh…”

@jeptapan Betul ke memang tengah musim bubur sekarang? #fyp #fypシ #foryoupage ♬ Dendam Cinta Seusia Dunia – Bumi Putra Rockers (BPR)

BACA:

Poll Undi Sinar Harian letak PH jauh dihadapan tinggalkan pesaing

Neelofa dah ‘settle’, netizen tanya Kak Lina bila pula nak tunjuk muka anak

Komen Juri pasal Tokti mengejutkan semua, “tiada sapa boleh lawan suara…”