Jawline anak Safawi Rasid dan Syifa Melvin tarik perhatian netizen

Setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga pastinya menanam impian untuk memiliki cahaya mata sendiri.

Apabila sudah lahir, tanpa sedar zuriat tersebut turut membawa rezeki melimpah dan kegembiraan buat keluarganya.

Perkara tersebut jelas terlihat dalam beberapa keluarga selebriti popular tempatan dan antarabangsa.

Jawline anak Safawi Rasid dan Syifa Melvin tarik perhatian netizen

Meraih tempias populariti ibu bapa yang terbabit dalam industri hiburan, tidak keterlaluan dikatakan, ada beberapa anak selebriti lebih terkenal berbanding ibu bapa sendiri.

Berbahas soal ini, baru-baru ini tular foto bentuk jawline’ (rahang) anak pelakon, Syifa Melvin, Saif Sulaiman Muhammad Safawi yang kini mencuri perhatian netizen dan mendapat pujian ramai.

Dalam ruangan komen hantarannya di Instagram, rata-rata, netizen memuji bentuk rahang Saif yang dilahirkan pada 30 September lalu.

“Kecik-kecil, ‘jawline’ dah tajam, boleh berdarah jari acik, Saif. Membesar dengan sihat, anak. Jadi anak soleh ibu dan daddy,” tulis satu netizen.

“Masya-Allah. ‘Handsome’nya Saif. Kecil-kecil, dah ada ‘jawline’. Semoga jadi anak soleh, Saif,” tulis satu netizen lain.

Hantaran gambar Saif yang dimuat naik Syifa semalam adalah hantaran pertama di ‘feed’ Instagramnya, memaparkan cahaya mata pertama hasil perkahwinannya dengan suami yang juga pemain bola sepak pasukan Johor Darul Ta’zim (JDT), Safawi Rashid.

Gambar itu juga menjadi gambar pertama yang dimuat naik ke akaun Instagram peribadi Saif yang kini diwujudkan.

Saif selamat dilahirkan pada 30 September lalu di sebuah hospital swasta di Johor Bahru.

BACA: “Aku diturunkan pangkat ke jawatan paling rendah, layanan suami pun berubah, paling menyedihkan ayat dia ‘jangan minta saya tanggung awak pula’”